Kosekveld

Igååååår var en fin dag.

Det starta med harrytur sammen med mor & far. Der kjøpte vi mye god mat og hamstra inn en del alkohol for meg til russetiden. Yiha! Mamma klarte også og få med seg to par nye Nikejoggesko til oss. Elsker de skoene der! Sjukt behagelige.

Rundt fem tiden på ettermiddagen dro jeg og Renate hjem til Emilie. Vi hadde bestemt oss for å ha en ordentlig rolig kosekveld. Vi laget taco og delte et par vinflasker, mens vi snakka om alt og ingenting. Det var ekstremt koselig. Manglerudjentene mine er venner for alltid. Det ekke no tvil om.

Kom meg ikke hjem før etter klokka to i natt, noe som var litt mindre lurt i og med at jeg skulle på jobb klokka 8 idag. Klarte selvsagt og forsove meg litt, men det gikk fint.

Nååååå må jeg sette meg ned med litt lekser. Morgendagen skal gå til skole, før jeg skal bruke en del tid på å trene. Tenkte og dra på noen gruppetimer samt trene litt for meg selv. Har endelig klart å melde meg ut av Elixia, etter mange unødvendige måneder. Ettersom at jeg jobber på Sats trener jeg jo gratis her, men har ikke helt klart å slå opp med Elixia fordi jeg syns det er så bra der. Men det er unødvendige penger.... Så nå har jeg litt under en måned på meg før medlemskapet går ut, så må bare benytte meg 100% av det før jeg må gå helt over til Sats. Sats er jo veldig bra også, så skal nok ikke bli noe problem.

2 kommentarer

Martine

16.03.2014 kl.17:47

Hei! Håper du tar en titt innom min blogg:) jeg blogger om mote, deler DIY prosjekter, og på min blogg kan du delta i konkurranser;) Håper du skjekker ut min blogg!;)

Victoria Wisløff

16.03.2014 kl.17:54

Ønsker deg en fortsatt fin søndag :-)

Skriv en ny kommentar

hits