Hælja


Denne helgen startet med jobb på fredag til 17:30, før jeg senere dro hjemover og fikset meg til bursdag. Da var det nemlig min fine barndomsvenninne Emilie som skulle feire at hun fylte 18 år for en måned siden. Planen var egentlig at hun skulle feire med en venninne i et lokale de hadde leid, men i starten av denne uka fikk de beskjed om at det plutselig ikke gikk likevel. Sååå da ble det slik at hun samlet noen av venninnene hennes på middag og vors hjemme hos henne. Utrolig kos!! Vorset fortsatte hos meg med singstar og andre festligheter, før noen av oss tok turen mot byen. Ferden gikk til Møllers, som mildt sagt var latterlig dårlig og omtrent helt tomt. Veldig nedtur, men morro klarte vi å lage uansett!!! Etter kort tid dro vi tilbake til Manglerud for å ta turen hjem til Mia, og etter en time eller to der endte vi allllle opp hos meg igjen. Singstar-nach slår åpenbart aldri feil!!! Storkoste meg med en fantastisk super gjeng ♥

Lørdagen var det nok en bursdag. Da var det Ina, kjæresten til storebroren min, som skulle feire sin 24 årsdag. Det startet med et lite vors hos henne, før turen gikk mot LaWo. Der var det duket for en fantastisk middag og god drikke. Utestedet åpnet rundt 23-tiden, og da dro jeg. Så jeg var med andre ord ikke med på festen, fordi idag skulle jeg jobbe fra klokka 9! 

Søndagen har da gått til jobb, og tatt igjen litt søvn. Nå har jeg spist en deilig, usunn middag med far, og skal vel snaaaart ta kvelden.

GOD NATT

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits