Instahei

Nå er det helt fantastisk vær i Cambridge om dagen. Igår var det 20+ grader og sol. Går ut i shorts og singlet og kjole, er så digg. Skikkelig sommer!! Og nå er det ikke lenge igjen til vi skal hjem heller. Sykt hvor fort tiden har flydd fra oss. Men tiden går fort når man har det gøy, er det ikke det man sier?

Idag har vi hatt fri, sååå..langhelg med andre ord. Kanke klage på det! Selvom jeg har sittet hele morgenen min med en dum markedsføringsinnlevering. Fikk levert inn før tiden, så er fornøyd med det. Etter det tro jeg en tur og trente, og nå ligger jeg nydusja i senga og venter på middag. Er så skrubbsulten! 
Kvelden idag skal gå til; først et vors/bursdagsfest for Sarah, en jente fra Tromsø, før vi alle turer ut. Tror det blir en super kveld, og jeg gleder meg masse.
Ellers så har nedtelling for hjemreisen starta for fullt, og nå er det kun 26 dager igjen. Hjælp!! Blanda følelser.

Imorgen er det lørdag, og gjett hva jeg skal da a? Vi skal på Harry Potter studios. For å se alle mulige Harry Potter greier, studioene der det ble spilt inn and so on. JA!!! Jeg er Harry Potter fan og jeg gleder meg som en unge. Det blir så gøy!!! Skal ta masse bilder. 

HA EN FIN HELG ALLIHOPA

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits