Congratulations

Til tross for at ukene fremover er proppa fulle med skolearbeid og helt sykt mye å gjøre, fikk jeg denne gladnyheten i trynet i dag. ENDELIG en irriterende ting jeg kan fjerne fra bakhodet, og slappe av litt. Jeg tok teorien før påskeferien og faila. Det var grusomt, HELT grusomt. Følte meg helt miserabel, fordi selvtilliten var på topp, men likevel klarte jeg å faile. 

Idag hadde jeg tidenes vondeste magefølelse og under testen følte jeg at alt gikk dårlig. Jeg ble ferdig og hadde null håp om å ha bestått og jeg fikk denne i hånda.

Kanke beskrive den følelsen. Lykkelig, gledestårer, ringte mamma og pappa med en gang. ÅÅÅ så deilig. Hadde mista håpet helt etter å faile første gangen. Teoritesten på engelsk er vanskeligere enn på norsk og vi har en hazard-perception del også, skikkelig unødvendig. Men jeg bestod!!! Og jeg er så fornøyd. Da er det håp for lappen på meg før sommern likevel og mange lange roadtrips!! Nå skal jeg sove godt i natt. 

Etter en kopp te selvfølgelig.. GOD NATT:):):)

3 kommentarer

Caroline Solli

19.04.2013 kl.18:00

ROADTRIP TIL GJØVIK SA DU??? SNAKKES A , glær mæææ og grattis besta!!!

Celine Frøshaug

20.04.2013 kl.16:38

Caroline Solli: Uten tvil, hvis du sponser bensin.. hahaha takk b!

June

20.04.2013 kl.18:06

Heisann! Føler bare jeg må si først du har en sinnsykt vakker kvalitetsblogg. Blir lykkelig når jeg finner fine blogger som denne fordi altfor mange bloggere tar bloggen useriøst og bare publiserer teite ting! Jeg skal kanskje bli fast leser her. Håper du blogger leeeenge! Jeg blogget ofte tidligere, men sluttet en periode fordi jeg fikke så mange frekke kommentarer! Men nå har jeg begynt litt igjen, men har med passord bare fore vennene mine! Men du må ikke slutte. Du må blooge 4ever!! :D Men du. Jeg har noe til deg forresten. Det er en sånn konkurranse jeg akkurat deltok på selv. Den er utrolig god. Du kan vinne masse kule ting, for eksempel ipad som er helt perfekt for meg fordi jeg er helt addicted av apple produkter og mac'en min! Haha!! Men kanskje du har mer flaks, enn meg?! Delta da! :-D

Skriv en ny kommentar

hits