Wishlist

 
Jeg elsker bursdager, og idag er det nøyaktig ti dager til min. Da blir jeg endelig 18 år og myndig, ikke det at jeg tror at det kommer til å gjøre så veldig stor forskjell annet enn at jeg kan kjøpe diverse ting i butikken selv, lovlig. Og gå på utesteder, lovlig. Digg og udigg å fylle 18 år når jeg er på utveksling i England. Digg fordi det skal feires i London, med bra jenter. Ganske sikker på at det blir en uforglemmelig attenårsdag. Digg, fordi alt jeg da kan kjøpe lovlig er meget mye billigere her enn hjemme i Norge. Digg, fordi utelivet i England er mye bedre og mye billigere enn hjemme i Norge. Udigg, fordi jeg har alltid tenkt og planlagt at jeg skal feire attenårsdagen min ved å leie et stort lokale og invitere alle venner og bekjente - noe jeg ikke kan gjøre da jeg bor her. Udigg, fordi jeg også gjerne ville hatt et ordentlig selskap med familien min.

Men men, sånn er det. Skal nå ihvertfall ha en super feiring, det er jeg sikker på og jeg gleder meg helt ekstremt!! Venta på dette i ....hele livet mitt. Wiho! Tenkte å bare skrive en liten ønskeliste da, hihi!!
 

  • - En reise til hvor som helst, når som helst
     
  • - Penger

  • - Bursdagskort i posten, her i England

  • - Å bli overrasket på en eller annen måte

  • - At kjellern hjemme blir pussa opp (hehe....)


    Det er vel egentlig bare det, ingen spesielle "utenom det vanlige"-ønsker. Håper alllllle blir oppfylt, da hadde jeg blitt glad da!!! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits