Juleferien min (så langt)

HEI BLOGGEN, nå er det en stund siden sist.
Nå har jeg snart vært hjemme i Oslo i to uker. Tiden har gått kjempe fort, men jeg har rukket å møte omtrent alle som har villet møte meg. Har vært såååå godt å se igjen ansikter på gode venner igjen, etter over tre måneder uten!


Kevin og Mubarik er noen av søtnosene jeg har møtt

Så var det brått julaften da. Like bra som alltid! I år feiret jeg med mamma, pappa, storebror, Ina < kjæresten hans og Iren < moren hennes. Jeg sov ganske lenge, før pappa og jeg skulle en tur på kirkegården. Alltid like koselig. Dagen og kvelden med verdens beste familie fortsatte med fantastisk god mat, flotte gaver, masse prat og hyggelig kvalitetstid.

Ønsket meg ingenting spesielt i år, så ble super fornøyd med alt jeg fikk!

Første juledag kom Caroline rett inn i julefrokosten. Så sykelig godt å se trynet på den snuppa igjen etter så altfor lang tid! Gikk ikke lange tiden før jeg måtte komme meg i klærne og vi fort var ute på nye eventyr. Haha for en kveld!


Dagene fra første juledag til idag har da Caroline "bodd" hos meg. Vi begge har farta litt rundt her og der, men har jo vært sammen nesten hele tiden. Full fest og hæla i taket, spist deilig mat, sovet, vært utslitte, på'an igjen - og sånn har dagene gått. Ganske samme som forrige juleferie! Fantastisk å henge litt med godjenta igjen!! Idag forlot henne meg, så nå er det nye tre måneder til vi sees igjen - da hun kommer til England på besøk for at vi skal feire bursdagene våres sammen!! Ser så utrolig frem til det! 

For veldig mange her hjemme er ferien ferdig nå, og skolebenken venter imorgen. Mens jeg begynner ikke før den 7.. Er bare et par dager til jeg skal tilbake til England nå, så skal fortsette å nyte det lille som er igjen av ferien. Livet er bra akkurat nå, og håper at 2013 fortsetter sånn!

GOD NATT:) 

Én kommentar

C

02.01.2013 kl.12:55

Har hatt en suuuuuuuuuper ferie med deg, verdens beste Frøshaug!! Gleder meg til det klikker i London:D:D

Skriv en ny kommentar

hits