Langt inne i Nordmarka

Klasseturen fra tirsdag til onsdag var faktisk kjempe hyggelig.

Da vi kom frem til hytta, som lå laaaangt inne i Nordmarka så det sånn ut ↓


Lite hyggelig vær - grått, tåkete, småregn og kaldt. 
Det stoppet ikke oss fra å ha det hyggelig da. Hytta vi bodde i var kjempe fin, WOW! Eneste negative var utedoen - as always. Vi elevene hadde i oppgave og stå for underholdningen for kvelden. Det gikk altså ut på å lage en sketsj fra noe historisk fra England og noe fra Norge, altså to sketsjer. De skulle ikke vare lenge, men det skulle være mulig for dommerne (lærerne) og gjette hva vi "spilte", og det skulle være litt morsomt. Jeg har litt "sceneskrekk"/prestasjonsangst, men jeg syns faktisk dette var kjempe gøy. Lol!! I og med at hun ene lærern vår, fra England, fylte 40 år - hadde den ene gruppa i oppgave å lage kake til alle sammen og blåse opp ballonger, i overalskelse for henne. NAM!
Kvelden endte vel egentlig ikke før tildig på morgenen dagen etter, men da vi våkna - våkna vi til dette:- Noe ingen hadde forventa. 
Onsdag morgen gikk til å spise frokost, rydding og vasking - før vi, etter noen timer, traska hjemover igjen. Vi gikk langs Songsvann og tok T-banen derfra. Og jeg slokna med EN gang jeg kom hjem. 

Men koselig var det ihvertfall, og flere ble bedre kjent! 

Én kommentar

:)))

02.09.2012 kl.00:01

fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

hits