15 days left

Hvis du, som en flittig bloggleser, lurer på hva jeg har gjort denne helgen kan du lese det  >HER.<
Og ja, første uka på skolen er over og det har vært en fin helg som jeg har tilbrakt med Caroline, kjempe kos med sleepover and stuff. Må forresten også få med at på lørdag var jeg en tur innom Mela med Ina (kjæresten til broren min), for å se Pedro (- som er kjæresten - til søstra - til Ina) danse. Super bra show! Blir bare mer og mer facinert av afrikansk dans hver gang jeg ser det. Filma det, og la ut, så ta gjerne en titt!

Det har faktisk ikke vært ille med skolestart i det hele tatt..men nå har jeg jo hatt ganske praktfulle dager også da - med tanke på hvor sent jeg har starta og hvor tidlig jeg har slutta hver eneste dag. Og imorgen starter jeg ikke før klokka 11 heller, så kan fortsatt ikke klage. 
Akkurat nå sitter jeg og skriver en engelsk tekst som skal leveres imorgen. Hele denne dagen har bare gått til å slappe helt, helt av. Kvalitetstid med senga mi bare, rett og slett. Fantastisk i blant også ja. Etter skolen imorgen skal jeg prøve ut Pilates for første gang - fokus på mage, rumpe og lår. Gleder meg veldig! Er super motivert og jeg elsker det. Etter det er det foreldre/info-møte på skolen, for elever og foresatte. Så morgendagen min er booka i hvertfall.  

Nå må jeg gjøre meg ferdig med teksten, før jeg faktisk skal ta kvelden. Hejdååå!

Stikkord:

Én kommentar

Sifre

26.08.2012 kl.22:08

Fin blogg ♥

Skriv en ny kommentar

hits