De siste dagene i bilderPå lørdag dro jeg med meg mamma til IKEA. Skulle kjøpe persienner til rommet mitt, men fant ingen fine, så vi endte opp med å kjøpe nytt TV-bort. ENDELIG! Vi har hatt en jævla svær irriterende stygg tv-seksjon i stua i årevis. SÅ DIGG med den hvite lille vi kjøpte. Mye, mye, mye finere!


Søndag var jeg og Mats (storebroren min) på Enga-United. To be honest, var kampen rimelig kjedelig. Utrolig kjedelig med 0-0, men uansett gøy å se begge favorittlagene mine spille mot hverandre. Så det var en opplevelse! 


På mandag møtte jeg Ronja. Det var drittvær og regna, så vi bestemte oss for å ta en tur på Egon - der vi spiste deeeeelicious biffsnadder. Etter det gikk vi til BIT og jeg drakk min deilige frappe, mens vi satt der og prata i noen timer. Kozey!


På tirsdag, igår, hadde jeg date med min flotte barndomsvenn Mia. Vi tok det helt med ro all day. Gikk tur med hunden hennes, dro til butikken, kjøpte snadder og var hos meg resten av kvelden. Alltid like koselig!!

Idag fikk jeg denne meldingen:

Så jeg er faktisk nødt til å dra til biblioteket. Håper jeg endelig har funnet en bok jeg liker, har venta på denne i evigheter!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits