Liten update

Halla, hva skjera
Idag har jeg hatt ferie en uke allerede gitt. Ble forresten ikke noe av jobbinga på Hovefestivalen, vi planla så dårlig og blablabla så vi droppa det. Men til helgen er det Kollen da, det blir fett!! I det siste har dagene egentlig bare gått til å trene tidlig på dagen og slappe av resten. Også har jeg tilbrakt noen dager med Joakim & Linn. På fredag som var gikk vi faktisk tur med Castro, hunden til Linn, i fleeere timer, langs Alnaelva osv. Kjempe kjempe koselig!  

Etter et par timers tur med oss og Castro gikk vi til Linn, der vi egentlig bare slappet helt helt av resten av kvelden. 


Før Joakim & jeg tok nattbussen hjem. 

På søndag møtte jeg Regine, endelig. Lenge siden vi hadde vært på date da altså, men det skal vel forhåpentligvis gjentas ganske snart! Vi var å så på VIF-Stabæk, som for vår del ikke var så veldig mye å skryte av så vi tok heller turen til Fridays og spise en saaaftig middag, før vi skiltes for dagen! Super kos!

Igår var Carro & jeg ganske sånn i partymooden, og vi startet kvelden hos en kompis i Lillestrøm med noen andre karer. Var der i noen timer, før vi tok taxi til Vålerenga der vi avslutta kvelden hos en annen kompis, med masse morro & singstar, haha!

Da vi våkna opp der idag tidlig, snek vi oss ut og dro hjem. Og etter det har jeg egentlig bare ligget rett ut i senga mi.
Senere idag skal jeg møte Irma, for å ha litt girltalk og spise litt siden vi ikke har sett hverandre på evigheter, så det blir nok super chill! Etter det skal jeg møte en kååmpeeez, før jeg antageligvis fyker hjemover. DEEEEIL med ferie. Imorgen kommer Ri-Ri til Kollen!! GLÆD MÆ. Ha en super dag folkenz! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits