Festival dronning!!!


Noe sånt. YESSSUR. Denne helgen har ikke vært mye til helg for min del. Lørdag og søndag jobbet jeg på Miniøya festivalen, med Caroline, fra klokka 9 til 18. Jeg har aldri vært på, hørt om eller sett denne festivalen før i hele mitt liv, men det er en festival for barn, med masse koselige greier og finne på + musikk og forestillinger. Kan starte med å si at vi jobbet frivillig, så dette fikk vi 0 kr for, men det var egentlig bare for å få litt erfaring, få pynta CV'en vår, og for bedre muligheter for jobb senere. Oppgaven vår var rett og slett og smile, og passe på at de andre frivillige (som jobba på kjøkkenet, i kiosker, søppelplukking, vakter) hadde det bra. Vi sto i en "bod" med mat og drikke og snacks som alle de andre frivllige arbeiderne kunne komme å forsyne seg fra. I tillegg til at vi putta noe varer på en tralle og gikk rundt til de frivillige som sto i kioskene osv, sånn at de fikk i seg noe å drikke, og spise. 

Det var ikke så veldig mye å gjøre for oss når alle hadde det de trengte og hadde det bra, så da utnyttet vi tiden til å gå rundt og titte, høre på musikken, slappe av i gresset, se på hundeshow, spise og bare ta det helt med ro egentlig.
Hele greia var sponsa av IKEA, så vi fikk IKEA snacks og IKEA mat. Endelig noe å pynte den tomme CV'en min med. Og om 2 uker skal vi jobbe som frivillig på Hovefestivalen, og rett etter det skal vi servere på Kollenfestivalen. Så om 3-4 uker ser CV'en min litt mer smassshing ut. Gleder meg kjempe masse til å se og høre Snoop Dogg, Mac Miller, Skrillex, Wiz Khalifa, Ed Sheeran, Kendrick Lamar, Rihanna, Kelis og til sist men ikke minst Envy!! HELT GRATIS!!

Én kommentar

C

11.06.2012 kl.16:38

Like!! Festivaldronningef ftw

Skriv en ny kommentar

hits