Trynet bak denne superbloggen

Eller ihvertfall....litt generell og random fakta om meg sjæl

↑ Dette er meg da jeg var liten og søt. Og dette ↓ er meg som litt eldre og...ja


Jeg er en greit selvstendig og omtenksom jente fra Oslos beste øst. Født og oppvokst på Manglerud, og her bor jeg enda. Etter at jeg først begynte på ungdomsskolen har jeg byttet skole fleeere ganger. Dette har rett og slett vært fordi som person er jeg veldig nysgjerrig og opplevelsessøkende, og ønsker forandringer støtt & stadig. Nå har det seg slik at jeg har tatt ett år i utlandet, så nå holder jeg til i Cambridge, England - et koselig sted som ligger en times tid unna storbyen London. Denne opplevelsen er perfekt for meg og jeg trives veldig!

Jeg har blogga siden 2009, og har aldri vært no typisk 'rosablogger' eller hva man kaller der. Jeg gjør det først og fremst for meg selv, venner og familie - som en slags dagbok, og for å dele opplevelsene, tankene og bildene mine. 

Gjennom de 18 lange årene jeg har levd har jeg opplevd ganske mye godt og vondt, og blitt kjent med utrooooolig mange forskjellige mennesker som har vært med på å forme meg til den jeg er idag. Jeg er veldig følsom, men skremmende god til å skjule følelsene mine. Det har sine grunner til at jeg har blitt sånn. Jeg bryr meg veldig, veldig, veldig mye om folkene rundt meg. Noen ganger litt for mye, slik at jeg tar ting inn på meg og blir fortere såra enn nødvendig <- noe jeg heller ikke viser. Ellers er jeg veldig positiv, elsker å reise og oppleve ting hele tiden. Å bli kjent med nye mennesker er jeg også ganske glad i. 

Fritiden min går, utenom skole og skolearbeid, til å trene, slappe av, tid for meg selv, og å være med venner og familie. Jeg hører også på musikk nesten hele tiden. Da går det i omtrent all slags musikk, selvom favorittsjangerne er reggae, dancehall, R&B og rap/grime. Jeg er også veldig glad i å ta bilder. 

Jeg ler av ting som dette:

DET VAR LITT OM MEG, SNAKKES A.

Én kommentar

Ronja Eriksen

29.11.2012 kl.17:19

snakkes

Skriv en ny kommentar

hits