Effektiv morgen, spør du meg

HEIII BLÆGGEN
Jeg vet jeg er dårlig på å oppdatere (like y care at all) hehe. Men ihvertfall som we all know så er været i Oslo helt SMASHING om dagen. Blir ikke annet enn happy, og jeg vet jeg ikke er alene om det. Humøret mitt hakke vært helt på topp den siste tiden, så det at sola skinner som bare det drar meg veldig tilbake til den glade meg!

Igår, som alle andre dager i det siste, var været supert. Og på skolen hadde vi en spansk-prøve, og kunne ta friminutt når man var ferdig. Caroline og jeg ble ferdig slik at vi hadde omtrent 2 timer friminutt, og da satt vi oss på en bro ved skolen med bena dinglende over Akerselva og nøt sola! 

Etter skolen ble jeg med pappa til Grønnmo eller noe, der vi hadde med masse møbler og dritt som har tatt hele garasjen og terrassen i evigheter, og endelig har vi blitt kvitt alt. Senere skulle broren min komme hjem og vi skulle grille. Jeg hadde allerede avtale så det eneste jeg spiste da var maiskolbe. FOR FØRSTE gang i hele mitt liv. Mais ekke helt min ting, men minimais digger jeg..og denne grilla maiskolben var faktisk spiselig også! Den kresne Celine blir bedre og bedre!

Etter det tok jeg turen opp til Emilie, der Rikke også var, og tacoen sto omtrent klar på bordet.

Rikke chillern


Også må jeg bare meddele at jeg sov på et rom i natt, oversvømt av Justin Bieber og One Direction (+++) plakater, wæææ


God morgen! Idag tidlig våknet jeg og Rikke i 8-tiden (!!!!!). Fordi det var så utrolig varmt. 

Og så gode og snille som vi er, gikk vi ned, stekte rundstykker og gjorde klar frokost, sånn at da Emilie hadde kommet ut av dusjen og kom ned til oss sto frokosten klar på bordet. NAM! Under frokosten bestemte vi oss for å dra til Vallhall og se på en kamp.. Skeid vant 2-1 over et lag fra Bergen, for de som lurte. (96-gutter)
Venta på bussen og sånn daPå bæssn

Så ja, dere. Klokka ekke halv 3 en gang, og jeg har allerede spist en saftig frokost, dusja hos Emilie, fiksa meg hjemme, vært på Vallhall, dratt hjem igjen, solet meg, spist Ben & Jerry is OG pakka ferdig det jeg skal ha med meg til Anny som jeg skal da til nå snart!! Rimelig effektiv morgen, med flotte jenter! 

Ha en super helg alle dereeeeee, kos og klem og kyss fra Cel

Én kommentar

Caroline Solli

26.05.2012 kl.14:57

Koseliiiiiig!

Skriv en ny kommentar

hits