Oh sunny day

Sola stråååler og der er kjempe varmt. Oslo leverer virkelig nå ass:) men..
idag på vei til skolen for å ha engelsktentamen: for det første, så var bussen min 10 minutter forsinka. Da jeg satt der å hørte på musikk og venta, mens jeg ble stressa fordi jeg ikke kom til å komme tidsnok til skolen. Bruker en sånn liten veske til å ha rundt halsen, med plass til iphonen, nøkkel, bankkort og mndskort oppi. Jeg følte ikke for å ha den på lenger så tok den av og hadde den ved siden av meg isteden, der jeg satt. Endelig kom bussen, jeg satt meg inn, men visste jeg kom til å komme for sent til tentamen - men det var jo ikke min skyld. Det var masse kø som vanlig, og da jeg hadde sitti på bussen i 20 min, og hadde kommet til StorO, altså 2 holdeplasser fra skolen min. Skal jeg putte tlf min ned i den veska, and it's gone. Jeg stressa som faen, så rundt meg og overalt, den var nowhere. Og oppi der lå, som sagt, bankkortet mitt, mndskortet mitt som var helt ny-påfylt, togkortet mitt og nøkkelen min. 

Skjønte nesten at jeg måtte ha klart å legge den igjen der jeg tar bussen fra på Manglerud. Klokka ble 08:30 (da jeg starter på skolen) men jeg gikk av bussen på StorO og tok første bussen hjem igjen, løp ned til bussholdeplassen jeg tok bussen fra ista i håp om å finne den men der var den ikke.

Jeg ble drit frustrert, og mamma tok ikke tlf. Det verste med dette (bortsett fra å miste alle de viktige tingene) var jo at jeg akkurat har fått ny iPhone, fordi den andre ble stjålet for et par uker siden. Er det ikke det ene så er det det andre.

Da jeg kom meg hjem, uten nøkler, måtte jeg banke på hundre ganger, ringe mamma hundre ganger og rope på henne utenfor vinduet, før hun kom ned og åpna. Fortalte hun casen, før vi ringte å måtte fortelle greia til skolen også, i og med at jeg ikke kom og vi hadde tentamen - men de skjønte det og det skulle visst ordne seg. 
MEN.. som noen kanskje vet så har jeg to mobiler, bruker bare den ene, men har en med kontantkort som jeg har brukt de tilfellene noen fitter har stjålet iPhonene mine. Og når du søker på navnet mitt så det det nummeret jeg ikke bruker som kommer først opp. Jeg gikk på rommet mitt og henta denne tlf, og noen hadde ringt meg, rundt halv ni tiden. Søkte opp nr og det var butikken Gyda på Manglerud senteret. Mamma ringte de opp og guess what de hadde fått inn "veska" med alle tingene oppi. THANK GOD. Ble så glaaaaaad. Dere tenker sikker lol du overdriver, men nei jeg ble frustrert like fuck.

SÅÅÅ JA, idag ble jeg hjemme. Har tilbrakt hele dagen i bikini, med stekende sol i hagen.

Også rydda jeg nettopp rommet mitt.

Senere idag er planen, såvidt jeg vet, å møte Benny. Hakke peil på hva vi skal, men antageligvis være ute i sola. 

Langt og sikkert ekstremt uinteressant innlegg for mange av dere, men følte jeg måtte få det ut, haha!!
SNEEEIKS 

4 kommentarer

www.EliseRener.blogg.no

23.05.2012 kl.15:04

Kjempe fin blogg, stå på videre!

Hadde blitt utrolig glad for en kommentar tilbake ♥

Malin Beathe

23.05.2012 kl.15:11

herlig vær ute ja:)

Caroline Solli

23.05.2012 kl.23:51

Haha herregud Cella! Erre mulig ellleer!

anny

24.05.2012 kl.10:36

Alt ordner seg for snille jenter vettuu!

Skriv en ny kommentar

hits