Chillmode

Denne helgen har jeg tatt det 100% rolig. 
På fredag hadde jeg ikke skole, måtte bare innom for å hente en hjemmeprøve i naturfag. Etter det dro jeg innom hovedbiblioteket i byen for å låne noen bøker til en svær engelskinnlevering jeg skal skrive om Jamaica innen onsdag eller noe.

Denne prøven er helt jævlig. Naturfagslærern min er helt sjuk i hue. Selvom jeg kan bruke både boka og nettet så er den grusomt vanskelig. Når skal jeg få bruk for det i fremtiden min uansett? TULL.


Disse bøkene lånte jeg. Leste litt gjennom de igår. Schwooop

Etter jeg hadde vært innom skolen og biblioteket på fredag, møtte jeg Ina. Vi dro hjem til henne og spiste digg mat før vi satt oss ned, og hun skulle hjelpe meg med denne helvetes naturfagen. Vi holdt ikke ut lenge, før vi la oss i senga og var helt slappe og ukonsentrerte begge to. Vi satt på en film istedenfor, og bare daffa helt. Jeg dro hjem fra henne etter midnatt en gang, da jeg gikk rett hjem og la meg i senga mi. 

Lørdag morgen våkna jeg til masse statuser og tweets om at det snødde, men da jeg så ut av vinduet var det bare sooool. Jeg var invitert til en fest hos en kompis i Vinterbro og en chillern kveld med masse folks hjemme hos en venninne på Romsås. Var dritkeen på begge deler, men jeg orka rett og slett ikke. Ble hjemme i hele går. Lå i hagen og i senga all day long. Slo av mobilen og var ikke på facebook. Kobla meg helt ut. Klarte heller ikke å konsentrere meg om den helvetes naturfags dritten heller. Kanke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å bli ferdig med naturfag. 

Er dritt lei alt. Jeg skal ut av dette landet  A S A P.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits