Fuck all y'all

Look around and all I see is snakes and faces like scavengers!! 
.......and when you stuck where the fuck is all ya friends
They straight busted and can't be trusted.. Fuck y'all!!

Har forressten glemt å dele med dere her på blæggeeeen at natt til 1.mai ble iPhonen min stjålet. Andre iPhonen min som er stjålet. Først en iPhone 3gs, så en iPhone 4s. Denne gangen ble den tatt rett opp fra lomma mi. Jeg reagerte ekstremt sakte. Og vips var telefonen og personen som tok den borte. Jeg vet hvem sok tok den. Jeg så og hørte alt, jeg bare reagerte ikke. Det verste er at det en, som jeg trodde var en god venn, vet alt. Han var der. Han så når det skjedde. Han kjenner de som tok den. Og han hjalp meg ikke. Han har løyet og sagt han ikke kjente dem og ikke vet noe. Vi var faktisk sånn nogenlunde gode venner. Jeg skal ha den telefonen tilbake. RÅTNE "VENNER". Ikke stol på noen. Aldri. Jeg har faktisk aldri i hele mitt liv møtt en så falsk person.

Jeg ble helt frustrert da det skjedde. Jeg begynte faktisk å grine. Denne personen trøsta meg og holdt rundt meg, og da at det skulle ordne deg. Også er han med på alt. Han vet alt. Han var med på hele dritten. Jeg forstår virkelig ikke at en person kan ha så lite samvittighet. Være så egoistisk. Ha så lite medfølelse. WOW.  

6 kommentarer

Queen A

04.05.2012 kl.10:35

Fuck 'em fake ass bitches!!

:(

04.05.2012 kl.11:26

Omg at det går ann å være så egoist, sånne tofaced folk burde engang ikke bli kalt venner. Jeg håper virkelig du får den tilbake :)

Caroline

04.05.2012 kl.14:57

For en fittttte ass

Lea

05.05.2012 kl.12:35

wtf? ekte drittsekk som du aldri bør tilgi ;) fake bitches everywhere! hva gjorde du på ulsrud egentlig? og hvilken skole skal du gå på neste år?

Celine Frøshaug

05.05.2012 kl.12:53

:(: Jeg vet, helt sykt.. Håper det sjæl, men tviler når jeg tenker på hvor fitte han er i hue..

Celine Frøshaug

05.05.2012 kl.12:54

Lea: Enough said! Var på møte hos rektoren. Vet ikke helt hvilken skole jeg kommer inn neste år:)

Skriv en ny kommentar

hits