Og da var det søndag igjen

Etter en ganske koselig helg med selveste Solli. Fredag starta med en liten tur innom Egon med Benjamin og Marcus, der Benjamin spanderte drikke på oss alle. Gentleman! Etter litt frem og tilbake endte Carråååå og jeg opp hos en kompis av Richard (som jeg ikke helt husker hva heter..) og der bare var det en rolig kveld, osv. . . .etter det møtte vi noen og jeg chittchatta og fiksa opp en tullete krangel med en kååmpiz. Happy ending! Senere på kvelden dro jeg til Richard, der jeg sov til lørdag:)
Igåååår sov jeg en stund før jeg turet ut og møtte Caroline igjen. Vi dro på en fest ved Ulven, men der var det så hysterisk mye drama så vi drooooo Majortstua hjem til han her!

Tok det bare helt med ro, musikk og prata, haha! Tiden fløøøøy og plutselig var klokka to. Da bestemte vi oss for å fyke hjemover, (etter litt nattmatt da)... Vi gikk fra Majorstua til Nasjonal ett eller annet sted og tok bussen videre derfra. Og da vi spiste møtte vi Aliiii igjen. Ha ha ha. Så tok vi nattbussen hjem halv 4 og jeg kanke beskrive hvor digg det var å legge meg ned i min egen seng da!!!

Nå sitter jeg på rommet mitt og varmer opp til denne konserten!!! Snart kommer Amanda og skal fikse håret mitt og litt sånn før kvelden skal ta helt av. Kjenner jeg gruer meg til skole imorgen.... . . . ..

OG FOR IKKE Å GLEMME (!!!!!)
Hvis ikke jeg har verdens beste mamma så veit ikke jeg!!! SJEKK HVA SOM KOM I POSTEN IGÅR!!!

JEG.ER.LYKKELIG!!!!!

Ha en fin kveld every1 ♠

Én kommentar

CAROLINE SOLLI ♡

04.03.2012 kl.16:18

Ha en fet kveld!!!!! <3

Skriv en ny kommentar

hits